luni, 26 decembrie 2011

Boston Celtics - New York Knicks 104 - 106 (Cronică)

New York Knicks au debutat cu dreptul în noua stagiune a NBA, după ce s-au impus cu scorul de 106-104 în confruntarea cu Boston Celtics transmisă în direct de către postul Dolce Sport sub comentariul lui Cosmin Petrescu și Robert Cristea. Cu un prim "5" mai subțire trimis în teren de către Doc Rivers, cu Sasha Pavlovic în locul lui Paul Pierce, accidentat, Knicks au fost cei care au preluat frâiele jocului. Profitând de o defensivă de nerecunoscut a "verzilor" plus câteva procentașe slabe din acțiune a acestora, Carmelo Anthony și-a dus echipa la șapte lungimi, 16-9, după care Shumpert a făcut ca proporțiile scorului să crească în ultimele secunde ale primului sfert (32-22).
 Rajon Rondo #9 Of The Boston Celtics Is
Actul secund a fost început la fel de furtunos de către baschetbaliștii din  "Big Apple", aceștia făcând ca scorul să devină 45-29 după un parțial de 9-0 la care a contribuit serios Stoudemire. După pauză, campionii NBA din 2008 au făcut un sfert senzațional. Prin combinații reușite ale lui Rajon Rondo și Brandon Bass în ofensivă, plus o ateție suplimentară în apărare, "nouarul" a egalat scorul la 69. Cei din Boston au strălucit până în finalul partidei, când Knicks au revenit spectaculos, și Carmelo Anthony, senzațional pe parcursul confruntării, a marcat punctul cu numărul 100 al formației sale, pe tabelă formându-se din nou egalitate. Același Anthony a fost imperial și în ultimele secunde, înscriind două aruncări libere cruciale. Elevii lui Doc Rivers au avut șansa să trimită meciul în prelungiri, dar au ratat în două rânduri prin Marquis Daniels și Kevin Garnett și astfel au suferit prima înfrângere a sezonului, în partida următoare urmând să dea piept cu Miami Heat.

Remarcații partidei:
Boston Celtics: Rajon Rondo a făcut un meci perfect cu 31 de puncte, 13 pase decisive și 5 recuperări. De asemenea, o prestație remarcabilă a avut și Brandon Bass, autor a 20 de puncte și 11 recuperări.
New York Knicks: Carmelo Anthony a fost MVP-ul partidei, fostul baschetbalist al lui Denver Nuggets izbutind 37 de puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive.

*Foto- sports.yahoo.com

Share on :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
© Copyright Boston Celtics România 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all