marți, 27 decembrie 2011

Boston Celtics - Miami Heat (Avancronică)

Celtics își continuă seria meciurilor de lux, urmând ca în noaptea de marți spre miercuri să dea piept cu Miami Heat, într-o reeditare a semifinalelor Conferinței de Est din sezonul trecut. Atunci, câștig a avut franciza din statul Florida, care s-a impus cu 4-1 la general. Este un nou start de sezon, în care ambele grupări au debutat în mod diferit. Boston Celtics au fost învinși duminică de către New York Knicks, 106-104, la capătul unui meci de nerecomandat cardiacilor, pe când Miami Heat s-au impus mult mai ușor de cât o arată scorul cu Dallas Mavericks, 105-94, și stricându-le sărbătoarea de decernare a inelelor texanilor. În aceste prime confruntări, pentru ambele echipe au strălucit doi jucători, al căror duel reprezintă cireașa de pe tort a acestei încleștări. Rajon Rondo, conducătorul de joc al lui Boston Celtics, a reușit 31 de puncte, 13 pase decisive, 5 recuperări și 5 intercepții în partida disputată în celebra Madison Square Garden. Nici LeBron James nu s-a lăsat mai prejos, el izbutind 37 de puncte, 10 recuperări și 6 pase decisive. Nu trebuie uitați Dwyane Wade sau Chris Bosh, care împreună cu LeBron James, formează cel mai exploziv trio din NBA.
MIAMI - NOVEMBER 11:  LeBron James #6 of the Miami Heat drives against Rajon Rondo #9 during a game against the Boston Celtics at American Airlines Arena on November 11, 2010 in Miami, Florida. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.  (Photo by Mike Ehrmann/Getty Images)
În ciuda impresiei lăsate în ultima dispută dintre cele două mari puteri ale baschetului, verzii lui Doc Rivers nu vor fi tocmai o pradă ușoară în South Beach. La fel ca în sezonul trecut, principala armă a celor din Boston reprezintă experiența, chiar dacă acest lucru nu a dat tocmai roade în playoff-ul din stagiunea anterioară, însă cu o bancă mai lungă cum este cea de acum, o apărare sufocantă și o evoluție la înălțime a lui Rondo, Garnett, Allen sau Pierce, care în continuare este incert, cei din Boston pot pleca acasă cu o victorie. Partida se va disputa la American Airlines Arena și va începe la ora 3 dimineața. Ea nu este transmisă în țară, dar recomand cu căldură league pass-ul, gratuit până în 9 Ianuarie.


                                                                                                                                 *Foto- gettyimages.com


Share on :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
© Copyright Boston Celtics România 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all