duminică, 1 ianuarie 2012

Boston Celtics - Washington Wizards (Avancronică)

Verzii încearcă să obțină a doua victorie din actuala stagiune, în această seară de la ora 23:00 împotriva lui Washington Wizards. Celtics se deplasează în capitala Statelor Unite ale Americii cu gândul de îndrepta sezonul dezastruos pe care Pierce & Co l-au avut, cu trei înfrângeri din primele trei meciuri. Nici Wizards nu se lasă mai prejos, însă elevii lui Flips Saunders nu au cunoscut până acum gustul victoriei. Cei din Boston vor întâlni astăzi una dintre echipele cu cel mai slab atac din NBA, Washington înscriind 82.7 pe meci, chiar dacă în lot se regăsesc foarte buni marcatori cum ar fi John Wall sau Rashard Lewis.


Gruparea la care a evoluat în trecut și românul Ghiță Mureșan are două nume noi în lot pentru care trebuie să avem un ochi în plus: Ronny Turiaf și tânărul ceh Jan Vesely. Împreună, ei pot aduce probleme celor de la Celtics, însă în cazul în care echipa cu cel mai slab atac din NBA este apărată ca la carte, cei din Boston ar trebui să se întoarcă acasă cu o victorie.

Agenția de pariuri BET 365 cotează cu 1.33 o victorie a echipei noastre, pe când cu 3.40 un succes al celor din Washington.
Share on :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
© Copyright Boston Celtics România 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all