sâmbătă, 31 decembrie 2011

Detroit Pistons - Boston Celtics 85 - 96 (Cronică)


Boston Celtics au obținut prima victorie stagională, după ce au trecut în primele ore ale dimineții de sâmbătă de Detroit Pistons cu scorul de 96-85. Pentru prima dată cu căpitanul Paul Pierce în teren, verzii lui Doc Rivers au fost cei care s-au desprins mai serios după două aruncări libere transformate de către Ray Allen (11-6). Datorită unei defensive mai slabe a celor din Boston, Detroit Pistons, cu un Greg Monroe în mare formă, au revenit pe tabelă.

Boston Celtics' Rajon Rondo, Center, DrivesA fost momentul ideal pentru Paul Pierce și Ray Allen să răspundă, primul ducând scorul la 40-28 în favoarea gazdelor. Băieții lui Lawrence Frank, fostul antrenor secund al lui Celtics, au mizat în continuare pe pivotul Greg Monroe, însă nici jucătorii pe același post din Boston nu au stat cu mâinile în sân. Jermaine O'Neal, în mare formă și Brandon Bass venit de pe bancă, s-au asigurat ca situația să rămână la fel, cu Celtics la conducere până la fluierul final.



Remarcații partidei:

Boston Celtics : Jermaine O'Neal a fost fără dubii, MVP-ul încleștării. Fostul pivot al lui Indiana Pacers a izbutit 19 puncte și 7 recuperări, fiind la cea mai bună prestație de când a semnat cu Celtics. Brandon Bass a făcut de asemenea un meci bun, cu 17 puncte.

Detroit Pistons: În replică, Greg Monroe a reușit 22 de puncte și 9 recuperări.

*Foto- sports.yahoo.com
Share on :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
© Copyright Boston Celtics România 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all