miercuri, 28 decembrie 2011

Boston Celtics - Miami Heat 107- 115 (Cronică)

Miami Heat au obținut a doua victorie din acest sezon, după ce au trecut pe teren propriu și de Boston Celtics cu scorul de 115-107. Lipsiți de Paul Pierce, în continuare accidentat, ”verzii” lui Doc Rivers au pierdut mult prea multe mingi în atac, fapt care le-a permis elevilor lui Erik Spoelstra să explodeze în atac și să se distanțeze la 10 puncte după o aruncare liberă transformată de către LeBron James (21-11). Marquis Daniels i-a apropiat pe Celtics la o lungime grație a cinci puncte consecutive (25-26), însă primul sfert a fost terminat de către gruparea din statul Florida la adăpostul a trei puncte, 30-27. Heat au continuat să mărșăluiască și în actul secund, profitând la maxim de lipsa de inspirație combinată cu greșeli în ofensivă a celor din Boston, și James a îngropat o triplă, pe tabelă formându-se cea mai mare diferență de până în acel moment, 57-40. Reîntorși de la cabine, baschetbaliștii din Miami au fost la fel de energici, iar Celtics nu au reușit să găsească o cale de a opri contraatacurile devastatoare ale lui Wade&Co, LeBron James ducându-și echipa la 20 de puncte diferență, 85-65, și confruntarea începea să semene cu cea de duminică împotriva lui Dallas Mavericks, atunci când campionii conferinței de Est și-au călcat în picioare adversarii fără probleme.
Meciul începea să fie la fel cu partida anterioară și pentru Celtics, băieții lui Doc Rivers revenind spectaculos pe terenul lui Knicks. Cu o defensivă în zonă 2/3 extrem de sufocantă, continuată cu aruncări de trei puncte marca Ray Allen sau Keyon Dooling, ”verzii” s-au trezit că mai au doar trei puncte de recuperat, 108-105. Când toată lumea se aștepta ca una dintre vedetele din South Beach să rezolve meciul, a apărut debutantul Norris Cole, excelent pe parcursul partidei de altfel, care a adus odată cu ultimele puncte ale încleștării, și victoria formației sale.
Remarcații partidei:
Boston Celtics: Ray Allen a izbutit 28 de puncte (6/8 de la 3p), 4 pase decisive și 3 recuperări. Rajon Rondo s-a remarcat cu 22 de puncte, 12 pase decisive și 8 recuperări. O surpriză plăcută a fost și Keyon Dooling, autor a 18 puncte.

Share on :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
© Copyright Boston Celtics România 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all