vineri, 11 februarie 2011

Lakers-Celtics, 92-86

In confruntarea dintre Boston Celtics si Los Angeles Lakers, trebuia sa fie vorba in special despre Ray Allen si Boston Celtics. Asa a fost pana la pauza….. Lakers reusind sa se impuna dupa un sfert 3 foarte bun, 92-86, la TD Garden din Boston. Baietii lui Doc Rivers au inceput partida cu dreptul, si Ray Allen a inscris primul sau cos de 3 in aceasta partida, mai avand nevoie de doar unul, pentru deveni cel mai bun aruncator de 3 din istorie.
Lakers pierd mingea, si “Sugar Ray”, cum este numit de fanii celor de la Celtics, isi face numarul, reusind sa mai marcheze odata de 3, recordul lui Reggie Miller, fiind doborat. La reusita lui Ray a asistat si Reggie Miller, care a comentat meciul pentru un celebru post de televiziune de peste ocean. Peste cateva minute, acelasi Allen marcheaza printr-un dunk de mana dreapta, distanta dintre Celtics si campionii NBA fiind de 15 puncte in acel moment. Zambetul de pe chipul”verzilor” avea sa se schimbe… Nici nu incepuse sfertul 3, ca Derek Fisher reusise sa scuture plasa de la 7 metri si 24. Un three point play a lui Kobe, plus un cos frumos a lui Gasol, aveau sa insemne inceputul dezastrului pentru gazde.
Baietii lui Phil Jackson au reusit ulterior un run de 10-0, care i-a terminat pe Celtics. A mai existat o sansa pentru gruparea din statul Massachusetts, la scorul de 82-79 in favoarea lui Lakers, dar si aceasta a fost spulberata de numarul 1 al californienilor, Kobe Bryant. Scor final, 92-86.

Quarter Breakdown
Team
    1
    2
    3
    4
    TOTAL
Los Angeles Lakers
    20
    25
    27
    20
    92
Boston Celtics
    27
    26
    15
    18
    86


Marcatori-Celtics: Ray Allen a terminat cu 20 de puncte, dintre care 3/8 de la linia de 3 puncte, fiind cel mai bun marcator al “verzilor”. Rondo a contribuit cu 12 puncte si 10 pase decisive.
                  -Lakers: Kobe Bryant a fost cel mai bun jucator al celor din Los Angeles, cu 23 de puncte
Share on :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
© Copyright Boston Celtics România 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all